Petworld Roskilde

Adresse:
Industrivej 58,
4000 Roskilde
Tlf.: 43 47 00 05

Petworld åbningstider:
Mandag-Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 10:00-16:00

Petworld Roskilde

Petworld Roskilde er en af Danmarks største supermarkedskæder, når det handler om salg af foder og kæledyrsartikler. Med butikker i hele Danmark samt webbutikker i såvel Danmark, Norge, Sverige som Finland og hver butik har mere end 5.000 forskellige varer på hylderne.

Petworld er opbygget, så hver butik har en lokal butikschef, der samtidig er medejer af butikken. Det betyder, at man i den enkelte butik kan træffe hurtige, lokale beslutninger til gavn for kunder og kæledyr.

Petworld stiller store dyreetiske og miljømæssige krav til medarbejderne i de enkelte butikker. Derfor har vores ledere næsten altid været ansat i Petworld i mere end to år, før de får medejerskab. Langt de fleste ledere er selv uddannet i butikken og er selvfølgelig meget engagerede i kæledyr og dyrevelfærd.

Hamster habitat

Petworlds filosofi er ganske enkel: God service og god kvalitet behøver ikke koste alverden. Størrelse gør, at de kan købe kvalitetsvarer stort ind og sælge billigt.

Alle medarbejdere gennemgår en omfattende træning. Samtidig er butikkerne delt op i specialområder med fast tilknyttede medarbejdere. Det vil sige, at kunderne altid bliver rådgivet af medarbejder med stor specialviden.

Hos Petworld lægges der vægt på kæledyrenes trivsel. Dyrene fortjener de mest optimale betingelser, når de opholder sig i hjemmet, løbegårde, bure og akvarier.

Se mere om dyrehandlere & klinikker

Kend dine rettigheder. Se Forbrugerstyrelsens hjemmeside

Scroll til toppen