Om Os

et par ord om

Hvem Vi Er

MediaWise er et Mediebureau med i speciale i Sociale Medier, Video og Grafik.
Vi flyttede til Roskilde i maj 2019 og vil gerne bidrage både kulturlivet og forretningslivet med at vækste.
Roskilde by i forandring

Vi er nu hverken nytilkomne eller tilflyttere. Der er nærmere tale om, at vi er vendt tilbage til vores rødder.

Roskilde er en fantastisk by. Roskilde rummer det hele; historiske monumenter, omgivet af vidunderlige naturområder, et spændende kulturliv, et hyggeligt cafémiljø, spisesteder og så er Roskilde en handelsby ud over det normale.

Det er alt sammen noget vi måske tager lidt selvfølgeligt i dagligdagen, men noget man især sætter pris på, når man har været lidt væk fra byen.

Der er naturligvis også knaster her og der - det er der alle steder. De er dog ikke større end at lidt dialog med respekt for vores forskelligheder, let kan jævne de fleste knaster ud.

vi håber du deler vores

Mission & Vision​

Roskilde har alle dage været en livlig handelsby. De seneste års udvikling har dog sat sine spor. Meget af den nuværende handel er flyttet til internettet hvor et stigende antal webshops har større eller mindre success.
Opførelsen af Ro's torv har også haft sin effekt.
Mange af de tidligere små og store specialbutikker er flyttet til dette indkøbscenter. Resultatet er en udtynding af butikkerne i centrum af byen, hvor et stigende antal serveringssteder har afløst en del af de tidligere butikker. 

Det er helt naturligt at en by som Roskilde udvikler sig. Det er ikke kun i Roskilde det sker - det sker i mange byer og ofte i et langt højere tempo end her i Roskilde.
Det er bestemt ikke skadeligt at byen udvikler sig, tvært i mod. Der vil dog altid være modstand mod forandringer. Da Skomagergade blev til gågade i 1984 var modstanden fra de daværende butikker stor. Det blev ligefrem spået, at det ville være slut med Roskilde som handelsby.

Det handler i høj grad om, hvordan vi takler forandringer. Vi kan se på det som årsag til problemer eller som døre til nye muligheder. Vi kan selv vælge - og mon ikke det er det sidstnævnte der skaber de bedste resultater?
Scroll til toppen