Butikker i Roskilde

Butikker i Roskilde,
Danmarks bedste handelsby

Åbningstider

Forretninger i Centrum

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-15:00
Første søndag i måneden: 11:00-15:00

Forretninger på RO's Torv

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 10:00-19:00
Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-17:00
Søndag: 10:00-17:00

Selv om der ikke er fastlagt egentlige åbningstider for Roskilde som helhed, er der en uformel aftale som de fleste forretninger holder sig til:

Derudover har en række dagligvare butikker udvidet åbningstider (alle dage til 21:00).

Roskilde rummer det hele

Uanset om du bare skal forkæle dig selv eller mangler en gave, så har Roskilde en butik der kan dække dække dit behov.
Tag en shopping tur på hovedgaden og nyd Kulturlivet i Roskilde samtidigt. Eller en tur ned ad sidegaderne - eller i shopping centeret RO's Torv.

Roskilde rummer et mangfoldigt og spændende handelsliv. Her finder du et bredt udvalg af forretninger, der tilbyder noget for enhver smag og pengepung.
Shopping i Roskilde byder på et hav af oplevelser.

Klik på kategorierne herunder for at se mere:

Butikker i gågaden

Roskilde bymidte summer af liv. Det er så hyggeligt at smutte ind i de mange fristende butikker i de hyggelige gågader, Algade og Skomagergade. Her finder du alt hvad hjertet begærer, uanset om du ønsker at forkæle dig selv eller søger gaver til andre.
Mens du er der, så snyd ikke dig selv for en smuttur ned ad de mange passager og sidegader. Her finder du forskellige små og finurlige forretninger, charmerende kaffebarer og fantastiske spisesteder.

Butikker på RO's Torv

RO's Torv rummer mere end 60 spændende specialbutikker med alt til både kvinder, mænd og børn. RO's Torv er et levende center, der byder på masser af inspiration og shoppingoplevelser. Her kan du finde ting som: Mode, specialiteter, elektronik, dagligvarer og meget andet.

RO's torv har også en række restauranter og cafeer. Uanset om du er til bøffer, burgere, salater eller sushi, finder du det på RO's torv.

Markedsdage på Stændertorvet

Butikker og markedsdage på Stændertorvet i RoskildeShopping i Roskilde: Markedsdage på Stændertorvet

Markedsdage på Stændertorvet.  Foto: Visit Roskilde

Onsdage og lørdage lægger Stændertorvet grund til Roskildes torvedage. Her finder du friske råvarer, specialiteter, blomster og brugskunst. Når vejret ellers arter sig, kan du nyde at købe ind i frisk luft og med Roskilde Domkirke som baggrund.

Stændertorvet er også vært for mange kulturarrangementer i løbet af året.

Scroll til toppen